required name=query
  • Vælg butik
  • Opret bruger
  • Se butikkernes sortiment

Vælg den Fleggaard butik hvor du vil afhente dine varer

For at vi kan vise dig det rigtige udvalg, skal du vælge hvilken Fleggaard butik du vil handle i.

Padborg og Kruså Grænse
3
Møllehus / Tønder grænse
1
Sæd / Tønder Grænse
2
Fehmern (Rødby/Puttgarden færge)
7
8

Click&Collect

I de viste butikker er det muligt at lave en Click & Collect bestilling.

Bestil hjemmefra og afhent din bestilling på det ønskede afhentningssted.
For at se sortimentet i de øvrige butikker, skal du blot klikke på "Se butikkernes sortiment" øverst, og vælge den pågældende butik.

Digital eksporterklæring

Vælg den Fleggaard butik du ønsker at se butikssortiment

For at vi kan vise dig det rigtige udvalg, skal du vælge hvilken Fleggaard butik du vil handle i.

Padborg Grænse
3
Kruså grænse
4
5
8
Møllehus / Tønder grænse
1
Sæd / Tønder Grænse
2
Fehmern (Rødby/Puttgarden færge)
7
8

Bemærk: Det er ikke muligt at lave Click&Collect ordrer i alle butikker. Det vil stadig være muligt at handle i butikken som normalt.

Huskeliste
Huskeliste
Huskelisten er tom
Her kan du printe din huskelisteHer kan du printe din huskelisteUdskriv denne liste og tag den med
på din indkøbstur hos Fleggaard...
VarerDKKAntal
Indkøbsvogn
Subtotal DKK 0,00
Total DKK 0,00
Heraf moms DKK 0,00
Din indkøbsvogn er tom.
Fleggaard - Lige over grænsen •

Når foråret skal fejres

Hos Fleggaard står vi klar til at gøre din forårsfest helt perfekt. Vi har alt, hvad du skal bruge – lige fra øl, vin, vand og spiritus, til møre bøffer, saftige stege, alverdens lækkerier og snacks samt service, duge, servietter, grillkul og meget, meget mere. Som altid er prisen hos Fleggaard helt i bund, for du skal selvfølgelig ikke gå på kompromis med din drømmefest!

Vin til festen

Det kan være svært at finde den helt rigtige vin til festen.
Hos Fleggaard har vi et stort udvalg af vine til enhver lejlighed. I vores butikker kan du altid spørge vores vinguide til råds, om hvilke vine der passer til maden til din fest.

Til forret

Sylvaner-vinen er blandt de letteste Alsace-vine og er typisk fine, let krydrede, frugtige og med en god friskhed. God vin til terrassen eller til en let fiskeret. Pinot Blanc-vinen hører også til i den lettere ende, men vinen er lidt federe og lidt mineralsk. God vin til forret med fisk eller skaldyr. Riesling-vinen er normalt intenst blomstrede vine, høj mineralitet og en markant syre. Vin som egner sig godt til fisk men også fjerkræ. Gerne krydret mad.

Til hovedret

Dimazzo er fremstillet på nøje udvalgte håndhøstede Primitivo og Negroamaro druer, som begge er høstet i oktober måned. Raffineret modenhed i vinen understøttes af noter af tørrede frugter som blommer og mørke bær, samt et touch af rosiner. Vinen lagres på eg i 4 måneder, som er med til at tilføre vinen noter af chokolade, krydderier samt et touch af vanilje. Eftersmagen er utrolig harmonisk og velafbalanceret med en kraftig moden finish. Vinen er velegnet til krydrede retter, stegt el. grillet kød og vildt.

Til Dessert

Late Harvest er lavet på druerne Sauvignon Blanc og Gewürztraminer. Vinstokkene er plantet ca. 40 km fra havet som køler luften ned – og giver et koldt klima til druerne. For at få sødmen i vinen, skal druerne udsættes for nattefrost inden de høstes i maj.
Derved opnås et højt sukkerindhold i druerne. Duften er af honning, gule bær og ananas. Smagen blød og delikat afrundet med den naturlige overmodne drue, en behagelig sødme. Anbefales til desserter, kager og chokolade. Serveres ved 5 – 8 grader.

Til Apertif & Velkomst

Brachetto Piemonte dyrkes på højtliggende marker i sandet og kalkholdig jord. Delikat og elegant rosenduft i denne forfriskende dessertvin med lavt indhold af alkohol, der passer perfekt til desserter med friske bær. Nydes afkølet til aperitif eller dessert.
Moscato D’Asti Duchessa Lia kan med fordel bruges til velkomst drink - Prøv også Moscati til ost og salami eller etnisk krydrede retter.

Drinks til festen

Dry Martini

3 cl - Gin
1 cl - Vermouth, tør
2 stk. - Isterninger
Gin, vermouth og is shakes kortvarigt.
Si isen fra og tilføj evt. et stænk citronsaft, efter smag.
Skyl et par oliven grundigt og sæt dem på en lang tandstik.

Fransk kaffe

3 cl. - Cointreau
4 cl. - Kahlúa
15 cl. - Sort kaffe
Flødeskum
Sukker
Kakao eller kaffebønner
Denne drink er det Franske bud på en varm kaffedrink med alkohol i og flødeskum på toppen. Man hælder Kaffe, Cointreau og Kahlua i et Irish coffee glas og tilsætter sukker efter behov. Derefter topper man drinken op med flødeskum og pynter med kakao eller kaffebønne.

Frisk drink med rom og Passoá

1,5 spsk rom
2,5 spsk Passoã
0,5 spsk limesaft (friskpresset)
Danskvand
Limefrugt
Frisk mynte
Isterninger
Kom isterningerne ind i et viskestykke og bank med en kagerulle eller lignende, så det bliver til knust is. Fyld to tredjedele af et champagneglas eller et højt glas med det knuste is. Hæld rom, Passoa og limejuice over, og top drinken med danskvand.
Pynt med lime og frisk mynte.

Til Middagen

Fleggaard har et stort udvalg af kød af Dansk kødkvæg...
• Passet og plejet af danske landmænd.
• Dansk kødkvæg går altid i løsdrift.
• En stor del af Dansk kødkvæg, kalve og stude, er ude i sommerhalvåret.
• Markerne gødes minimalt og kødkvæget sørger selv for naturpleje.
• Dyrene transporteres den direkte vej til slagteriet.
• Dansk kødkvæg malkes ikke.

Langtidsstegt oksefilet

3 spsk. brun farin
2 spsk. groft salt
1½ kg oksefilet
Vand med oksebouillon eller -fond

• Lave en rub af farin og salt.
• Rids fedtet på fileten – ellers trækker det og stegen sig sammen.
• Gnid rubben ind i stegen på alle sider.
• Kom stegen i en frysepose, luk den, og læg stegen i køleskabet i 12-24 timer – men mindre kan også gøre det.
• Tag fileten ud af køleskabet en times tid før.
• Forvarm oven op til 250 grader og brun oksefileten i 10 min.
• Tilsæt lidt vand med oksebouillon eller -fond. Evt også lidt rødvin. Hæld lidt over stegen.
• Skru oven ned til 100 grader.

Den skal stå i ca. 3-4 timer efter tykkelse
Tag stegen ud af ovnen, når centrumstemperaturen er 57° C.

Okseculotte i ovn eller grill

1 culotte på cirka 1,4 kilo (de plejer at veje deromkring)
2 spiseskefulde brun farin
1 spiseskefuld fint salt
3 fed hvidløg
3 spiseskefulde friskhakket rosmarin eller timian
1 deciliter olie

• Rør brun farin og salt sammen. Puds grundigt for unødig fedt og snavs. Skær krølfedet i tern på skrå, og dup den tør med et stykke køkkenrulle.
• Massér brun farin/salt-blandingen godt ind i kødet.
• Varm en pande med smør. Brun culotten på begge sider, så den får en lækker og smagfuld stegeskorpe.
• Hak hvidløg og rosmarin fint, og bland med olie og salt.
• Tag stegen af, hæld krydderolien ud over kødet. Læg den i en frysepose, og lad den trække i køleskabet i nogle timer. Gerne natten over.
• Tænd ovnen, og læg culotten på en rist, eller i et ildfast fad.
• Kom lidt kalvefond (eller vand) i bunden af fadet. Tilsvarende med grillen – stil stegen på en rist i et fad eller en alubakke. Med væde i bunden.
• Nu skal stegen så have cirka 50 minutter ved 175 grader – eller have en kernetemperatur på 56 grader.
• Tag den af, lad den hvile på et skærebræt med lidt stanniol over, og trække i mindst 20 minutter.
• Skær nu stegen i skiver fra den tynde ende, og næsten halvvejs ind.
• Vend så culotten en kvart om

Velbekomme :-)