required name=query

Vælg den Fleggaard butik du ønsker at handle i

For at vi kan vise dig det rigtige udvalg, skal du vælge hvilken Fleggaard butik du vil handle i - hvorfor skal jeg vælge butik

Møllehus / Tønder grænse:Fleggaard Aventoft1
Sæd / Tønder Grænse:Fleggaard Süderlügum2
Padborg Grænse:Fleggaard Harrislee3
Fehmern (Rødby/Puttgarden færge):Fleggaard Heiligenhafen7
Fleggaard Burg8
Huskeliste()
Huskeliste
Huskeliste
Huskelisten er tom
Her kan du printe din huskelisteHer kan du printe din huskelisteUdskriv denne liste og tag den med
på din indkøbstur hos Fleggaard...
VarerDKKAntal
Indkøbsvogn
Subtotal DKK 0,00
Total DKK 0,00
Heraf moms DKK 0,00
Din indkøbsvogn er tom.
Fleggaard - Lige over grænsen •
Vi bruger cookies for at give dig en bedre oplevelse, og gemmer derfor information om dit besøg på fleggaard.dk Cookies og privatlivspolitikOK

Aktuelle tilbud i Fleggaard butikkerneAktuelle tilbudsaviser


Dansk tilbudsavis
Tilbuddene gælder i
alle Fleggaard butikker

Fleggaards Tilbudsavis

Svensk tilbudsavis
Tilbuddene gælder kun i
Burg og Heiligenhafen

Fleggaard Erbjudande


Vingrotten
Tilbuddene gælder kun i
Fleggaard Harrislee

Fleggaard Erbjudande

Fleggaard Forårskatalog
Tilbuddene gælder i alle
Fleggaard butikker

Fleggaard Erbjudande


Kommende tilbudsaviser


Dansk tilbudsavis
Tilbuddene gælder i
alle Fleggaard butikkerSvensk tilbudsavis
Tilbuddene gælder kun i
Burg og Heiligenhafen
Aktuelle annoncer


Dansk annonce

Tilbuddene gælder i alle
Fleggaard butikker.
Tilbudsavis - Fleggaard avis

Her kan du se alle vores aktuelle tilbudsaviser, hvor vi har samlet de bedste tilbud til dig i et smart PDF-format, som kan åbnes hurtigt og nemt via computeren, tabletten eller mobiltelefonen. Udover de aktuelle aviser så har vi også lagt de kommende tilbudsaviser online, således du allerede nu kan planlægge din næste tur til Fleggaard.

I vores grænsebutikker finder du altid faste lave priser og skarpe tilbud, der gør dine indkøbsture til en sand fornøjelse. Når du skal handle stort ind til en fest eller lignende, så er vi mange danskeres foretrukne butik. Dette skyldes i høj grad vores lave priser, men også at vi altid har mange varer på hylderne samt yder en god service. Når du handler i én af vores grænsebutikker, så kan du være sikker på, at blive mødt med et smil af vores service-mindede medarbejdere. Fleggaard tilbud sætter desuden som regel de danske butikspriser eftertrykkeligt til vægs, hvorfor du med god grund kan handle hos os, når du skal stå for indkøb til en fest, et bryllup, en konfirmation eller en helt fjerde begivenhed.

Bag om vores tilbudsaviser

Der er ingen tvivl om, at grænsehandel er meget yndet blandt danske forbrugere, som elsker de lave priser og gode tilbud. Hos Fleggaard har vi løbende tilbud på blandt andet øl, sodavand, slik og nødder. De lave afgifter i Tyskland betyder, at vi kan tilbyde dig varerne til en utrolig lav pris, ligesom du ikke skal betale for pant på eventuelle flasker og dåser. Dermed bliver hele din indkøbsoplevelse billigere!

Vores tilbudsaviser indeholder altid tilbud på øl og sodavand, der med andre ord er en fast bestanddel af de tilbud vi fører. Det varierer dog lidt fra periode til periode om vi har tilbud på Faxe Kondi, Pepsi, Coca Cola, Royal Pilsner eller Carlsberg. Dette kan du se meget mere om i den aktuelle avis lige herover.

Udover ovenstående forbrugsgoder så betales der også en lav moms på blandt andet træpiller og hundefoder i Tyskland (7 % moms). Derfor kan opvarmning derhjemme også blive markant billigere, hvis du har et træpillefyr, ligesom kæledyrene kan blive forkælet lidt ekstra, hvis du handler foderet ind hos os. Vi har flere grænsebutikker i området omkring den dansk-tyske grænse, hvor butikken i Harrislee er den mest besøgte.

Spar besværetHurtig indkøbBestil hjemmefraPakket og klar
Få ekstraordinære tilbud ved at
tilmelde dig Fleggaards nyhedsbrev
Nyhedsbrev tilbud