Din indkøbsvogn (0 varer)
Fleggaard
Lørdag 7/11, kl. 17:00
Din indkøbsvogn er tom
SubtotalDKK 0,00
PakkegebyrDKK 0,00
TotalDKK 0,00

Spar tid ved at tilføje varer, der er relateret til din nuværende kurv

  required name=query
  • [popup_select_shop]
  • [popup_create_user]
  • [popup_show_sortiment]

  Vælg den Fleggaard butik hvor du vil afhente dine varer

  For at vi kan vise dig det rigtige udvalg, skal du vælge hvilken Fleggaard butik du vil handle i.

  [place_krusaa-padborg]
  3
  4
  5
  8
  [place_mollehus_tonder_saed]
  1
  2
  [place_fehmern]
  7
  8

  Click&Collect

  I de viste butikker er det muligt at lave en Click & Collect bestilling.

  Bestil hjemmefra og afhent din bestilling på det ønskede afhentningssted.
  For at se sortimentet i de øvrige butikker, skal du blot klikke på "Se butikkernes sortiment" øverst, og vælge den pågældende butik.

  Digital eksporterklæring

  Vælg den Fleggaard butik du ønsker at se butikssortiment

  For at vi kan vise dig det rigtige udvalg, skal du vælge hvilken Fleggaard butik du vil handle i.

  [place_krusaa-padborg]
  3
  4
  5
  8
  [place_mollehus_tonder_saed]
  1
  2
  [place_fehmern]
  7
  8

  Bemærk: Det er ikke muligt at lave Click&Collect ordrer i alle butikker. Det vil stadig være muligt at handle i butikken som normalt.

  Huskeliste
  Huskeliste
  Huskelisten er tom
  Her kan du printe din huskelisteHer kan du printe din huskelisteUdskriv denne liste og tag den med
  på din indkøbstur hos Fleggaard...
  VarerDKKAntal
  Indkøbsvogn
  Subtotal DKK 0,00
  Total DKK 0,00
  Heraf moms DKK 0,00
  Din indkøbsvogn er tom.
  Fleggaard - Lige over grænsen •

  Fleggaard Holding A/S

  Samarbejdspartner
  Navn på virksomhed
  Forretningsområde/Produktsortiment
  Fleggaard GmbH
  Fleggaard GmbH
  Fleggaard butikkerne er en moderne supermarkedskæde og den største aktør inden for den dansk/skandinaviske grænsehandel. Fleggaard butikkerne blev grundlagt i 1989. I dag består kæden af otte grænsesupermarkeder, alle placeret med let tilgang fra Danmark. I gennemsnit har Fleggaards grænsesupermarkeder et salgsareal på ca. 900 kvm. og byder på et stort sortiment lige fra det klassiske grænsesortiment til fersk kød og dagligvarer samt et varieret udbud af nonfood produkter. Sortimentet består overvejende af kendte og ofte danske mærkevarer. Fleggaard har desuden et effektivt forudbestillings-setup, hvor kunder kan sammensætte og forudbestille deres indkøb online, der står pakket og klar til afhentning på et ønsket tidspunkt.
  Calle GmbH
  Calle GmbH
  Calle er den dansk/skandinaviske grænsehandels største supermarkedskæde målt på antal butikker med ni butikker ved den dansk/tyske grænse. Dertil kommer en yderligere butik på havnen i Tallinn, Estland.
  I butikkerne finder man et bredt sortiment af de gængse grænsehandelsvarer som øl, vin, spiritus, slik og øvrige dagligvareprodukter.
  Calle har et effektivt forudbestilling-setup, hvor kunder kan sammensætte og forudbestille deres indkøb, der står pakket og klar til afhentning på et ønsket tidspunkt.
  HomeParts
  Fleggaard HomeParts A/S
  Fleggaard Homeparts er en online shop med et stort udvalg af reservedele, tilbehør og forbrugsvarer - kort sagt alt det, man typisk løber tør for eller som kan gå i stykker i hjemmets elektriske apparater.
  Sortimentet omfatter over 1 mio. varenumre og indeholder alt lige fra hylder, skuffer og håndtag til køleskabe, bestikkurve til opvaskemaskiner eller sæbeskuffer til vaskemaskiner. Derudover tilbyder shoppen et stort udvalg af f.eks. mobil- og tablettilbehør som covere og Panzerglas, alle tænkelige forbrugsvarer som støvsugerposer, pærer eller batterier samt et kæmpe udvalg af værktøj.Fleggaard Homeparts har efter devisen "Så dur det – igen!” sat sig som mål at få alle danskeres elektriske apparater til at virke igen, nemt og billigt.
  PostMe
  POSTME ApS
  PostMe har været en del af Fleggaard koncernen siden den 1. januar 2020, men onlinevirksomheden har allerede siden 2008 forsynet danskerne med en lang række forbrugsprodukter via en webshop.
  Produkterne tæller alt lige fra personlig pleje (barbering, hårpleje, tandpleje mm.) til diverse forbrugsvarer til husholdningen (vaske- og rengøringsmidler, lyskilder, batterier mm.). Kendetegnet for alle varer er, at der er tale om noget som forbruges/slides, og at det er mærkevareprodukter. Indkøb af produkterne sker i hele EU for at sikre de bedste indkøbspriser, så produkterne kan tilbydes til konkurrencedygtige priser.
  PostMe går ind for "Spar på småt. Brug på stort!", så danske forbrugere sparer på de dagligvarer, de bruger mest af, for til gengæld at have råd flere af de vigtige ting i livet.
  Fleggaard Leasing
  Fleggaard leasing A/S
  Fleggaard Leasing har hovedkontor i Padborg og er et af de mest kendte og velrenommerede danske leasingselskaber med kunder i hele landet.
  I 1998 begyndte Fleggaard Leasing at lease biler ud til danske virksomheder, og står i dag stærkere end nogensinde før. Fleggaard Leasing er ikke kun kendt for sine konkurrencedygtige priser men også for sit høje serviceniveau, sin kvalitet og de gode leasingvilkår, som giver kunderne tryghed og økonomisk overblik.
  Fleggaard Auto
  Fleggaard Auto A/S
  Fleggaard Auto er et innovativt bilhus i Vejle, der er specialiseret i salg af udvalgte brugte biler fra Fleggaard Leasing.
  Fleggaard Auto håndplukker de mest attraktive returbiler med de bedste stamtavler dvs. ung alder, lav kilometerstand og pletfri skadeshistorik. Fleggaard Leasing kender alle sine biler indgående, og dette dybtgående kendskab kommer Fleggaard Autos bilglade kunder til gode, der kan vælge mellem et stort antal professionelt vedligeholdte biler til konkurrencedygtige priser.
  Fakkelgaarden
  FAKKELGAARDEN A/S
  Fakkelgaarden FAKKELGAARDEN A/S Fakkelgaarden ligger med en ugeneret panoramaudsigt over Flensborg Fjord. Det aflange bygningskompleks med det karakteristiske gule tårn indeholder både anmelderrost gourmetrestaurant og hotel med 26 maritimt indrettede værelser. I et kvart århundrede har Fakkelgaarden stået for et kompromisløst fokus på kvalitet og særlige gastronomiske oplevelser, hvor sønderjyske madtraditioner forenes med international klasse - altid tilberedt af årstidens bedste råvarer.
  Som gæst på Fakkelgaarden kan man således opleve, hvordan eksklusiv madkunst, luksuriøse omgivelser, professionel betjening og stemningsmættet atmosfære går op i en højere enhed.
  Risskov Rejser
  Risskov Rejser A/S
  Dansk rejseoperatør. Se mere på: www.risskovrejser.dk
  Hos Risskov Bilferie er I ikke ladt i stikken. Vi sætter service i højsædet og gemmer os ikke bag en hjemmeside. Har I brug for hjælp, sidder vores venlige og professionelle service-team klar ved telefonerne. De taler dansk, svensk, norsk, tysk og engelsk, og hjælper med at finde det rette ophold. Vi glæder os til dit opkald.
  Lalandia
  LALANDIA A/S
  LALANDIA A/S Hotel, vandland, restaurant. Se mere på: www.lalandia.dk
  Få ekstraordinære tilbud ved at
  tilmelde dig Fleggaards nyhedsbrev
  Nyhedsbrev tilbudNyhedsbrev tilbudNyhedsbrev tilbudNyhedsbrev tilbud
  Klik her for at deltage
  Klik her
  ved bestilling inden kl. {{cutoff}}