required name=query
  • Vælg butik
  • Opret bruger
  • Se butikkernes sortiment

Vælg den Fleggaard butik hvor du vil afhente dine varer

For at vi kan vise dig det rigtige udvalg, skal du vælge hvilken Fleggaard butik du vil handle i.

Padborg og Kruså Grænse
3
4
5
8
Møllehus / Tønder / Sæd grænse
1
2
Fehmern (Rødby/Puttgarden færge)
7
8

Click&Collect

I de viste butikker er det muligt at lave en Click & Collect bestilling.

Bestil hjemmefra og afhent din bestilling på det ønskede afhentningssted.
For at se sortimentet i de øvrige butikker, skal du blot klikke på "Se butikkernes sortiment" øverst, og vælge den pågældende butik.

Digital eksporterklæring

Vælg den Fleggaard butik du ønsker at se butikssortiment

For at vi kan vise dig det rigtige udvalg, skal du vælge hvilken Fleggaard butik du vil handle i.

Padborg og Kruså Grænse
3
4
5
8
Møllehus / Tønder / Sæd grænse
1
2
Fehmern (Rødby/Puttgarden færge)
7
8

Bemærk: Det er ikke muligt at lave Click&Collect ordrer i alle butikker. Det vil stadig være muligt at handle i butikken som normalt.

Huskeliste
Huskeliste
Huskelisten er tom
Her kan du printe din huskelisteHer kan du printe din huskelisteUdskriv denne liste og tag den med
på din indkøbstur hos Fleggaard...
VarerDKKAntal
Indkøbsvogn
Subtotal DKK 0,00
Total DKK 0,00
Heraf moms DKK 0,00
Din indkøbsvogn er tom.
Fleggaard - Lige over grænsen •
MarcipanFilter
Vælg filter

Producent

Sukkerfri

Du har endnu ingen filtre valgt...Billig Marcipan

Marcipan er en yndet madvare i mange danske køkkener og hjem, hvor den lækre spise bruges i et hav af opskrifter og som snack på egen hånd. Man ser blandt andet marcipan i konfekt, is og bagværk ligesom det også ofte bruges til at pynte kager og lignende. Herudover benyttes der også marcipan til fremstilling af kransekager.

Odense marcipan

Hos Fleggaard forhandler vi et stort udvalg af marcipan fra forskellige producenter. Vi har blandt andet Odense Marcipan i sortimentet, der er anerkendt som én af de absolut bedste producenter af den bløde masse. Marcipan består hovedsageligt af mandler og sukker; fordelingen af ingredienserne varierer fra producent til producent. Odense Marcipan er dog kendt for deres høje indhold af mandler, hvor for eksempel deres Original Ren Rå Marcipan indeholder hele 63 % mandler. Dette er et vidnesbyrd om kvaliteten, der altid er helt i top.

Udover Odense Marcipan så forhandler vi også andre typer af billig marcipan, herunder marcipanbrød fra blandt andet Anthon Berg og Schluckwerder.

Marcipan opskrifter

Hvis du leder efter marcipan opskrifter, så kan du hurtigt finde frem til et hav af lækre desserter og kager indeholdende den bløde masse på internettet. Vi har som sagt råvarerne klar til dig, hvorfor du blot skal finde din favorit i mængden af opskrifter - herefter er du klar til at gå i køkkenet. Som sagt er kransekage en meget yndet spise, der særligt op til nytårsaften er et sikkert hit. Hvis du har mod på at lave kransekagen til den store begivenhed selv, så har vi marcipanen klar. Du kan nemt bestille såvel Odense Marcipan som vores andre marcipan-varianter her på hjemmesiden, hvorefter de blot skal afhentes i én af vores butikker.


Få ekstraordinære tilbud ved at
tilmelde dig Fleggaards nyhedsbrev
Nyhedsbrev tilbudNyhedsbrev tilbudNyhedsbrev tilbudNyhedsbrev tilbud
Du kan læse mere på den tyske informationsside fra Slesvig Holsten - klik her >Se den aktuelle danske rejsevejledning - klik her >Mundbind er påbudt i butikkerne - klik her >