required name=query
  • Vælg butik
  • Opret bruger
  • Se butikkernes sortiment

Vælg den Fleggaard butik hvor du vil afhente dine varer

For at vi kan vise dig det rigtige udvalg, skal du vælge hvilken Fleggaard butik du vil handle i.

Padborg og Kruså Grænse
3
4
5
8
Møllehus / Tønder / Sæd grænse
1
2
Fehmern (Rødby/Puttgarden færge)
7
8

Click&Collect

I de viste butikker er det muligt at lave en Click & Collect bestilling.

Bestil hjemmefra og afhent din bestilling på det ønskede afhentningssted.
For at se sortimentet i de øvrige butikker, skal du blot klikke på "Se butikkernes sortiment" øverst, og vælge den pågældende butik.

Digital eksporterklæring

Vælg den Fleggaard butik du ønsker at se butikssortiment

For at vi kan vise dig det rigtige udvalg, skal du vælge hvilken Fleggaard butik du vil handle i.

Padborg og Kruså Grænse
3
4
5
8
Møllehus / Tønder / Sæd grænse
1
2
Fehmern (Rødby/Puttgarden færge)
7
8

Bemærk: Det er ikke muligt at lave Click&Collect ordrer i alle butikker. Det vil stadig være muligt at handle i butikken som normalt.

Huskeliste
Huskeliste
Huskelisten er tom
Her kan du printe din huskelisteHer kan du printe din huskelisteUdskriv denne liste og tag den med
på din indkøbstur hos Fleggaard...
VarerDKKAntal
Indkøbsvogn
Subtotal DKK 0,00
Total DKK 0,00
Heraf moms DKK 0,00
Din indkøbsvogn er tom.
Fleggaard - Lige over grænsen •
SlankeprodukterFilter
Vælg filter

Producent

Køn

Du har endnu ingen filtre valgt...Nupo tilbud

Nupo er en producent af diverse barer, shakes og slankepulver, der er et effektivt redskab i kampen mod de overflødige kilo. Således er producentens produkter kendt i de fleste sundheds- og ernæringskredse, hvor det anses som ét af de mest effektive produkter, når det kommer til at opnå et ønsket vægttab. Med Nupo slankepulver kan du således opnå et varigt og hurtigt vægttab, der sætter markedets mange alternativer til vægs.

I sortimentet hos Fleggaard finder du mange forskellige produkter fra Nupo; vi forhandler blandt andet en meget populær Nupo bar med chokoladesmag. Barerne er ideelle som en sundt alternativ til ét af dagens måltider, eller som snack imellem dagens andre måltider, hvor de effektivt går ind og tilfredsstiller din sult. Herudover så har vi også diverse varianter indenfor slankepulver, der kan blandes op med mælk eller vand til shakes. Pulveret er kendetegnet ved at have en god og fyldig smag samt et lavt indhold af kalorier, men masser af andre nødvendige og sunde næringsstoffer. Når det kommer til pulveret, så kan disse blandt andet fås med jordbær- og kakaosmag.

En Nupo kur er altså helt ideel for dig, der har problemer med at smide de ønskede kilo. Desuden kan slankemidlet også sagtens benyttes effektivt, hvis du har problemer med at bevare din nuværende vægt. Som sagt er produkterne anerkendt af mange indenfor træning, ernæring og sundhed, hvor man allerede har sagt god for produkternes effektivitet.

Billig Nupo

Hos Fleggaard har vi gjort det nemt at foretage et Nupo køb online, eftersom alt du skal gøre er at bestille produkterne her på siden, hvorefter du kan afhente dem i din nærmeste Fleggaard. Vi har løbende Nupo på tilbud, hvor du kan spare mange penge, ved at købe flere produkter på én gang. Hos Fleggaard har vi altid konkurrencedygtige priser, hvorfor du roligt kan købe dine Nupo produkter hos os.

Uanset om du ønsker, at tabe kilo eller blot vil holde din nuværende vægt, så er Nupo et effektivt hjælpemiddel, der med sikkerhed kan hjælpe dig frem til de ønskede resultater!

Billig slankeprodukterFå ekstraordinære tilbud ved at
tilmelde dig Fleggaards nyhedsbrev
Nyhedsbrev tilbudNyhedsbrev tilbudNyhedsbrev tilbudNyhedsbrev tilbud
Du kan læse mere på den tyske informationsside fra Slesvig Holsten - klik her >Se den aktuelle danske rejsevejledning - klik her >Mundbind er påbudt i butikkerne - klik her >