Img - Chokolademousse i tre lag

Chokolademousse i tre lag

Denne lækre chokolademousse kombinerer mørk, lys og hvid chokolade i lag, og skaber en silkeblød dessert, der er både smuk og velsmagende.

4 stk.

Mørk chokolademousse

  • 1 dl piskefløde
  • 100 g mørk chokolade
  • 1 dl piskefløde (piskes til flødeskum)

Lys chokolademousse

  • 1 dl piskefløde
  • 120 g mælkechokolade
  • 1 dl piskefløde (piskes til flødeskum)

Hvid chokolademousse

  • 1 dl piskefløde
  • 140 g hvid chokolade
  • 1 dl piskefløde (piskes til flødeskum)

Fremgangsmåde

1. Hak den mørke chokolade og smelt den langsomt sammen med fløden i en gryde, indtil det er glat. Lad blandingen køle af til stuetemperatur.

2. Pisk fløden til flødeskum, og vend det forsigtigt sammen med den afkølede chokolade.

3. Hæld den mørke chokolademousse direkte i 4 glas.

4. Sæt dem på køl i ca. 30 minutter, eller indtil moussen har sat sig.

5. Gentag processen for den lyse og hvide chokolademousse på samme måde, lag for lag. Hver gang moussen har sat sig, sætter du glassene på køl, indtil næste lag fyldes i.

6. Pynt med bær eller spiselige blomster før servering.

Alt hvad du skal bruge til Chokolademousse i tre lag

Modelbillede af Odense Chokolade Lys 200 g
Odense Chokolade Lys 200 g
1 STK DKK 38,88
DKK
38
88
 
Click&Collect - på lager

På lager i de fleste butikker
Modelbillede af Odense Chokolade Hvid 200 g
Odense Chokolade Hvid 200 g
1 STK DKK 38,88
DKK
38
88
 
Click&Collect - på lager

På lager i de fleste butikker