
Oreo Isdessert
Disse Oreo-isdesserter kombinerer sprøde Oreo-kiks med cremet is og let flødeskum på toppen. Perfekte til sommerfester, hyggelige aftener eller når du bare trænger til noget sødt og køligt. Nemme at lave og helt uimodståelige at spise.
8 stk.
- 280 g Oreo
- 60 g smør
- 300 ml piskefløde
- 200 g kondenseret mælk
Til topping:
- 100 ml piskefløde
- 1 spsk flormelis
- Knust Oreo
Fremgangsmåde
1. Knus Oreo-kiks til fine krummer i en skål med enden af en kagerulle. Tag 215 g krummer fra og kom dem i en skål
2. Bland de knuste Oreo med smeltet smør
3. Fordel blandingen i muffinforme og tryk den let ned i bunden
4. Bland piskefløde, kondenseret mælk og 55 g af de resterende knuste Oreo i en skål
5. Pisk i cirka 5 minutter til blandingen begynder at blive tyk
6. Fordel blandingen i muffinformene oven på Oreo kiksebunden. Stil dem i fryseren i mindst 2 timer eller natten over til de er helt faste
7. Inden servering laves toppingen. Pisk fløde med flormelis til flødeskum
8. Kom flødeskummet i en sprøjtepose. Pynt hver muffin med flødeskum og lidt knuste Oreo-krummer
Alt hvad du skal bruge til Oreo Isdessert