Img - Påskeæg med hindbær

Påskeæg med hindbær

Lækre marcipanpåskeæg med mørk chokolade og hindbær, der passer perfekt til påskens hyggelige stunder med familien - både børn og voksne.

16 stk.

  • 2 tsk frysetørret hindbær
  • 200 g marcipan
  • 150 g mørke chokoladeknapper eller mørk overtræk

Fremgangsmåde

1. Ælt marcipanen med frysetørret hindbær.

2. Del marcipanen i 8 stykker á 25 g eller 16 stykker á 12 g, og rul dem i hånden. Lad gerne æggene hvile til dagen efter under en plasticpose.

3. Temperer den mørke chokolade og dyp æggene i den. Pynt med frysetørret hindbær imens chokoladen stadig er våd så den sætter sig fast.

Alt hvad du skal bruge til Påskeæg med hindbær

Modelbillede af Odense Ren Rå Marcipan 600 g
Odense Ren Rå Marcipan 600 g
1 STK DKK 55,55
DKK
55
55
 
Click&Collect - på lager

På lager i de fleste butikker
Modelbillede af Odense Ren Rå  Marcipan 375 g
Odense Ren Rå Marcipan 375 g
1 STK DKK 37,77
DKK
37
77
 
Click&Collect - på lager

På lager i de fleste butikker