Din kundvagn (0 varer)
Fleggaard
Lørdag 7/11, kl. 17:00
Din Kundvagn är tom
SubtotalDKK 0,00
PackningsavgiftDKK 0,00
TotalDKK 0,00

Spar tid ved at tilføje varer, der er relateret til din nuværende kurv

  required name=query
  Inköpslistan
  Inköpslistan
  Inköpslistan är tom
  Skriv ut inköpslistanSkriv ut inköpslistanSkriv ut din inköpslista och ta med den till Fleggaard ...
  VarorDKKAntal
  Kundvagn
  Subtotal DKK 0,00
  Total DKK 0,00
  Heraf moms DKK 0,00
  Din kundvagn är tom
  Fleggaard - Lite över gränsen •

  Aktuella erbjudanden i Fleggaard butikerne

  Aktuella erbjudanden

   Kommande erbjudanden

   OBS - när du beställer varor från nästa reklamblad, läggs varorna i korgen med det aktuella priset. Hämtar du ut dina varor i det kommande reklambladets giltighetsperiod, betalar du det billigare priset.

    Tilbudsavis - Fleggaard avis

    Her kan du se alle vores aktuelle tilbudsaviser, hvor vi har samlet de bedste tilbud til dig. Udover de aktuelle aviser så lægger vi også de kommende tilbudsaviser online mandagen før avisen starter, så du kan planlægge din næste tur til Fleggaard.

    Bemærk dog, at når du bestiller varer fra den kommende tilbudsavis, lægges disse i indkøbsvognen med de aktuelle priser - men du betaler selvfølgelig den billigste pris, hvis du afhenter i perioden hvor den kommende tilbudsavis er gældende.

    I vores grænsebutikker finder du gode priser og skarpe tilbud, der gør dine indkøbsture til en sand fornøjelse. Når du skal handle stort ind til en fest eller lignende, så er vi mange danskeres foretrukne butik.

    Fleggaards tilbudsaviser

    Der er ingen tvivl om, at grænsehandel er meget yndet blandt danske forbrugere, som elsker de lave priser og gode tilbud. Hos Fleggaard har vi løbende tilbud på blandt andet øl, sodavand, slik og nødder. Dermed bliver hele din indkøbsoplevelse billigere!

    Vores tilbudsaviser indeholder altid tilbud på øl og sodavand, der med andre ord er en fast bestanddel af de tilbud vi fører. Det varierer dog lidt fra periode til periode om vi har tilbud på Faxe Kondi, Pepsi, Coca Cola, Royal Pilsner eller Carlsberg. Dette kan du se meget mere om i den aktuelle avis lige herover.

    Udover ovenstående forbrugsgoder så er der også en lav moms på blandt andet træpiller og hundefoder i Tyskland (7 % moms). Derfor kan opvarmning derhjemme også blive markant billigere, hvis du har et træpillefyr, ligesom kæledyrene kan blive forkælet lidt ekstra, hvis du handler foderet ind hos os.    Inget besvärHandla snabbtBeställ hemifrånPackat och klart
    Anmäl dig till Fleggaards nyhetsbrev
    och få tillgång till supererbjudanden!
    Nyhedsbrev tilbudNyhedsbrev tilbudNyhedsbrev tilbudNyhedsbrev tilbud
    Klicka här
    ved bestilling inden kl. {{cutoff}}