required name=query
  • Vælg butik
  • Opret bruger
  • Se butikkernes sortiment

Vælg den Fleggaard butik hvor du vil afhente dine varer

For at vi kan vise dig det rigtige udvalg, skal du vælge hvilken Fleggaard butik du vil handle i.

Padborg og Kruså Grænse
3
4
5
8
Møllehus / Tønder / Sæd grænse
1
2
Fehmern (Rødby/Puttgarden færge)
7
8

Click&Collect

I de viste butikker er det muligt at lave en Click & Collect ordre.

Bestil hjemmefra og afhent din ordre på det ønskede afhentningssted.
For at se sortimentet i de øvrige butikker, skal du blot klikke på "Se butikkernes sortiment" øverst, og vælge den pågældende butik.

Digital eksporterklæring

Vælg den Fleggaard butik du ønsker at se butikssortiment

For at vi kan vise dig det rigtige udvalg, skal du vælge hvilken Fleggaard butik du vil handle i.

Padborg og Kruså Grænse
3
4
5
8
Møllehus / Tønder / Sæd grænse
1
2
Fehmern (Rødby/Puttgarden færge)
7
8

Se sortiment for din favorit butik

For butikken Fleggaard Wassersleben vil det kun være muligt at se butikkens sortiment og ikke lave en Click&Collect forudbestilling af dine varer.
Vælg derfor en af de andre muligheder når du ønsker at lave en Click&Collect forudbestilling.

Huskeliste
Huskeliste
Huskelisten er tom
Her kan du printe din huskelisteHer kan du printe din huskelisteUdskriv denne liste og tag den med
på din indkøbstur hos Fleggaard...
VarerDKKAntal
Indkøbsvogn
Subtotal DKK 0,00
Total DKK 0,00
Heraf moms DKK 0,00
Din indkøbsvogn er tom.
Fleggaard - Lige over grænsen •

Handelsbetingelser


1. e-mærket webshop
Fleggaard.dk er en e-mærket webshop, og derfor har du altid adgang til e-mærkets gratis Forbruger Hotline, når du handler hos os. Du kan kontakte os pr. telefon ved at klikke her eller på mail ved at klikke her. Vi besvarer normalt inden for maks 6 timer på hverdage.

2. Afgivelse af ordre
Når du har afgivet en varebestilling vil vores system automatisk sende dig en e-mail, hvoraf det fremgår, hvilke produkter du har bestilt. Din ordre kan ikke afhentes tidligere end det tidspunkt der blev angivet i bestillingsforløbet.

Det er ikke muligt at se tidligere ordrer ved login på websitet. Hvis du ønsker at modtage en kopi af din ordrebekræftelse, skal du sende en e-mail til websupport@fleggaard.dk.

3. Annullering af ordre
Ønsker du at annullere en ordre kan dette ske ved at kontakte den Fleggaard butik ordren er afgivet i. Annullering af ordre kan foretages ved at kontakte butikken pr. telefon eller e-mail. Find kontaktoplysningerne her: Klik her

Ordren bliver annulleret, hvis den ikke er afhentet senest 2 dage efter det aftalte afhentningstidspunkt.

4. Priser
Priserne er dagspriser. Medmindre andet er angivet, er alle angivne priser i danske kroner og inkl. gældende moms og andre afgifter. Når du handler med Fleggaard indgås aftaler på Dansk eller Svensk.

5. Betaling
Betaling sker udelukkende ved afhentning af varerne i den pågældende butik.

Når du handler i en af Fleggaard butikkerne, kan du frit vælge, om du vil betale med valuta eller betalingskort. Vi modtager danske og svenske kroner samt euro - men naturligvis også anerkendte kreditkort. Bemærk - vi modtager ikke svenske mønter.

Pr. 1.1.2019 modtager vi ikke længere Norske Kroner (NOK) i kontanter.

På private europæiske kredit og debitkort er der ingen gebyr. På firmakort udstedt inden for eller uden for EU/EØS samt private betalingskort udstedt uden for EU/EØS bliver der pålagt et gebyr, hvilket vil fremgå af din kvittering. Gebyrsatsen vil afhænge af typen af betalingskort, og hvor det er udstedt. For American Express gælder, at alle transaktioner bliver pålagt et gebyr.

Fleggaard modtager følgende betalingskort:

Dankort og VISA/Dankort. Kun med PIN kode.
VISA. Kun med PIN kode.
VISA Elektron. Kun med PIN kode.
MasterCard. Kun med PIN kode.
MasterCard Debit. Kun med PIN kode.
Maestro Card. Kun med PIN kode.

Pr. 01-01-2020 tager vi ikke længere imod 500€ sedlen.

Betaling med check:
Det er pr. 26-01-2015 ikke muligt at bruge checks som betalingsmiddel hos Fleggaard.

6. Pakning og afhentning af varerne
Levering til Danmark er ikke muligt, varerne kan udelukkende afhentes i den valgte Fleggaard butik. Når bestillingen afgives, vælges der også et afhentningstidspunkt. Tidligst på afhentningstidspunktet vil de bestilte varer være klar til afhentning. Ved afhentning transporterer personalet de bestilte varer til kundens bil på butikkens P-plads. Det er kundens eget ansvar at pakke bilen. For varepakning, håndtering og transport til bilen opkræves et pakkegebyr på i alt 20,- kr, uanset hvor meget du køber.

7. Kontrol af varer
Fleggaard er ansvarlig for varerne indtil det øjeblik en overdragelse til anden eller tredje part har fundet sted. Det er derfor vigtigt, at du altid kontrollerer dine varer inden du accepterer modtagelse af disse. Hold bl.a. øje med, om indpakningen er intakt. Hvis du har opdaget en fejl, bedes du kontakte butikkens kundeservice så hurtigt som muligt.

8. Fortrydelsesret
Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler på Fleggaard.dk. Fortrydelsesfristen udløber efter 14 dage, efter den dag du har afhentet dine varer. Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives enten på mail, det kan du gøre ved at klikke her eller telefon, det kan du gøre her ved at klikke her. Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation, vil du altid få tilsendt en mail, når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.

RETURNERING
Du skal sende eller aflevere din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

VARER UNDTAGET FORTRYDELSESRETTEN
Varer som antages at blive forringet eller forældet hurtigt.

VARENS STAND, NÅR DU SENDER DEN RETUR
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.For at modtage hele købsbeløbet retur, må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

TILBAGEBETALING AF KØBSBELØBET
Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder pakkegebyret, uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen leveres eller sendes til den Fleggaard butik hvor købet fandt sted.

HVAD SKAL JEG SENDE MED/HAVE MED VED RETURNERING
Du skal medbringe/vedlægge kassebonen. Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Standardfortrydelsesformular
(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)
Til:
Fleggaard GmbH
Industrieweg 27
24955 Harrislee, Tyskland
E-mail: websupport@fleggaard.dk
Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med
min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:
____________________________________________
Bestilt den: _______________________________
Modtaget den: ______________________________
Forbrugerens navn: _________________________
Forbrugerens adresse: _____________________
Forbrugerens underskrift: __________________
Dato: _________________
(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)


9. Reklamationsret
HVIS DER ER NOGET GALT MED VAREN (reklamationsret)
Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.Når du handler på fleggaard.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

HVOR HURTIGT SKAL JEG REKLAMERE?
Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

VI REFUNDERER RIMELIGE FRAGTOMKOSTNINGER
Er reklamationen berettiget, refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen afleveres eller sendes til den butik hvor købet fandt sted og hvor varen blev afhentet.

VI HAR BRUG FOR FØLGENDE INFORMATION, NÅR DU AFLEVERER ELLER SENDER VAREN TIL OS
Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt.Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

HVAD SKAL JEG HAVE MED/SENDE MED TILBAGE?
Du skal medbringe/vedlægge kassebonen. Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

10. Udvidet returret, hvis man har købt for meget
Vi tager varer i ubrudt emballage retur - Du skal blot henvende dig på lageret/ved vareudleveringen eller i kundeservice. Husk at medbringe kassebonen! Bemærk, at du dog kun kan levere varerne tilbage til dén butik, du har handlet i. Det beløb, du har betalt for varerne, får du udbetalt ved aflevering.

11. Ændringer
Alle ændringer i vore salgs- og leveringsbetingelser vil være tilgængelig på vores hjemmeside.

12. Persondatapolitik
For at du kan indgå aftale med os på Fleggaard.dk, har vi brug for følgende oplysninger:

Hvis du vil lave en Click & Collect ordre:
Navn
E-mailadresse
Mobil tlf. (Kun hvis du ønsker informationer om din ordre på SMS)

Hvis du vil oprette en brugerprofil (til ”Din Side”):
Navn
E-mail adresse
Kodeord
Mobil tlf. (Kun hvis du ønsker informationer om dine ordrer på SMS)
Fødselsdag (Kun hvis du ønsker særlige fødselsdags tilbud)
Din favoritbutik (Så vi kan sende relevante tilbud fra butikken)

Hvis du vil lave en Digital eksporterklæring:
Navn
Adresse
Postnummer/By
Statsborgerskab
Pas nummer og/eller kørekortnummer
E-mail adresse
Kodeord
Mobil tlf. (Kun hvis du ønsker informationer om dine ordrer på SMS)
Fødselsdag (Kun hvis du ønsker særlige fødselsdags tilbud)
Din favoritbutik (Så vi kan sende relevante tilbud fra butikken)

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos Fleggaard GmbH og opbevares i ti år, hvorefter oplysningerne slettes. Når der indsamles personoplysninger via vores website sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret præcis om, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Følgende fra Fleggaard GmbH har adgang til de oplysninger, der registreres om dig:
Den administrerende direktør, marketingdirektøren, IT direktøren, E-Commerce direktøren, den tekniske chef og driftschefen.
Den dataansvarlige på fleggaard.dk er E-Commerce direktør Nikolai Fink

Fleggaard respekterer naturligvis dit privatliv og ønsker at beskytte det. Som kunde skal du derfor kun angive informationer som er nødvendige for at vi kan betjene dig bedst muligt. Fleggaard forbeholder sig dog retten til at bruge dine oplysninger internt i Fleggaard til statistiske formål for at vurdere kunders geografiske placering samt andre servicerelaterede måleparametre. Oplysningerne vil dog altid være interne, og holdes fortrolige for tredjepart. Brug af Cookies anvendes for at huske dine indstillinger samt varekurv i webshoppen. Du kan dog til enhver tid selv vælge at slette disse i din webbrowsers indstilling. Alle informationer opbevares eller sendes ikke med nogen speciel krypteringsform.

Som registreret hos Fleggaard GmbH har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Fleggaard GmbH via e-mail websupport@fleggaard.dk

13. Dataansvarlig
Fleggaard GmbH er dataansvarlige for de informationer der eksponeres af Fleggaard overfor medlemmet eller brugeren. Lovgivningen kræver at brugerens informationer opbevares i 10 år.

14. Klageadgang
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse os. Du kan kontakte os på telefon ved at klikke her eller på mail ved at klikke her. Vi besvarer normalt inden for maks. 6 timer på hverdage. Hvis det mod forventning ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til det relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
naevneneshus.dk 

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr 

Ovenstående betingelser er tilhørende Fleggaard Detail koncernen, og er sidst ændret den 17-02-2020

Website: fleggaard.dk
Virksomhedens juridiske navn: Fleggaard GmbH
Organisationsform: GmbH
CVR: 30475852
Virksomhedsadresse: Skovbakken
6340 Kruså
Danmark
E-mailadresse: Klik her for at kontakte os via mail
Telefon: Klik her for at kontakte os pr. telefon
Virksomhedens etableringsår: 01-06-2007

EU-Kommissionens online klageportal
EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her - http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse websupport@fleggaard.dk.
Spar besværetHurtig indkøbBestil hjemmefraPakket og klar
Få ekstraordinære tilbud ved at
tilmelde dig Fleggaards nyhedsbrev
Nyhedsbrev tilbudNyhedsbrev tilbudNyhedsbrev tilbudNyhedsbrev tilbud