required name=query
  • Vælg butik
  • Opret bruger
  • Se butikkernes sortiment

Vælg den Fleggaard butik hvor du vil afhente dine varer

For at vi kan vise dig det rigtige udvalg, skal du vælge hvilken Fleggaard butik du vil handle i.

Padborg og Kruså Grænse
3
4
5
8
Møllehus / Tønder / Sæd grænse
1
2
Fehmern (Rødby/Puttgarden færge)
7
8

Click&Collect

I de viste butikker er det muligt at lave en Click & Collect bestilling.

Bestil hjemmefra og afhent din bestilling på det ønskede afhentningssted.
For at se sortimentet i de øvrige butikker, skal du blot klikke på "Se butikkernes sortiment" øverst, og vælge den pågældende butik.

Digital eksporterklæring

Vælg den Fleggaard butik du ønsker at se butikssortiment

For at vi kan vise dig det rigtige udvalg, skal du vælge hvilken Fleggaard butik du vil handle i.

Padborg og Kruså Grænse
3
4
5
8
Møllehus / Tønder / Sæd grænse
1
2
Fehmern (Rødby/Puttgarden færge)
7
8

Se sortiment for din favorit butik

For butikken Fleggaard Wassersleben vil det kun være muligt at se butikkens sortiment og ikke lave en Click&Collect forudbestilling af dine varer.
Vælg derfor en af de andre muligheder når du ønsker at lave en Click&Collect forudbestilling.

Huskeliste
Huskeliste
Huskelisten er tom
Her kan du printe din huskelisteHer kan du printe din huskelisteUdskriv denne liste og tag den med
på din indkøbstur hos Fleggaard...
VarerDKKAntal
Indkøbsvogn
Subtotal DKK 0,00
Total DKK 0,00
Heraf moms DKK 0,00
Din indkøbsvogn er tom.
Fleggaard - Lige over grænsen •

Information om behandling af personoplysninger hos Fleggaard GmbH


GENERELT

Vi prioriterer sikkerheden af personoplysninger højt, og behandler disse oplysninger i overensstemmelse med vores interne sikkerhedsprocedurer og de til enhver tid gældende lovkrav, herunder Persondataforordningen (Forordning (EU) 2016/679) og Databeskyttelsesloven (Lov nr. 502 af 23/05/2018).

DATAANSVARLIG OG KONTAKTOPLYSNINGER

Fleggaard GmbH er dataansvarlig for behandlingen af de personoplysninger, som vi indhenter fra dig. Har du spørgsmål, bemærkninger eller ønsker du at gøre brug af dine rettigheder som beskrevet yderligere nedenfor, kan du kontakte os via følgende kontaktoplysninger:

Fleggaard GmbH
Industrieweg 27
24955 Harrislee, Tyskland 
Telefon +45 72303880

FORMÅLET MED VORES BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER

Personoplysninger er enhver type af information, der kan bruges til at identificere en person, såsom navn, adresse, e-mail o.lign. For at kunne drive vores virksomhed har vi et naturligt behov for at behandle en række personoplysninger om dig som kunde, da vi uden disse grundlæggende oplysninger ikke ville kunne betjene dig. Som led i vores virksomhed anmoder vi derfor om udvalgte personoplysninger fra dig, når du ønsker at placere en ordre.
Det står dig altid frit for, om du ønsker at give os de efterspurgte oplysninger. Du skal blot være opmærksom på, at vi muligvis ikke kan betjene dig, hvis vi ikke modtager de efterspurgte personoplysninger.
Vi indhenter alene de oplysninger, vi skønner nødvendige for den enkelte kunde. Vores behandling af personoplysninger sker til følgende formål: 
- Afgivelsen af en varebestilling
- Generel kundeservice og eventuel administration af din brugerprofil
- Udsendelse af nyhedsbreve, tilbud og øvrigt markedsføringsmateriale, hvis du har givet dit aktive samtykke hertil
- Drift og optimering af vores webshop
- Statistiske formål (i anonymiseret form)
- Vores efterlevelse af de til enhver tid gældende lovkrav, herunder vedrørende bogføring

RETSGRUNDLAGET FOR VORES BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER

Vi behandler dine personoplysninger, når vi har et lovligt grundlag til at gøre det. Dette grundlag afhænger af den konkrete sammenhæng vi behandler oplysningerne i. Det kan for eksempel være i ét eller flere af følgende tilfælde:
- Nødvendig behandling af hensyn til gennemførelse af foranstaltninger i forbindelse med din placering af en ordre ifølge Persondataforordningens art. 6.1. (b)
- Vi skal overholde en retlig forpligtelse ifølge Persondataforordningens art. 6.1. (c) blandt andet som følge af bogføringslovgivning og markedsføringslovgivning. 
- Vi forfølger vores legitime interesser i at kunne administrere dine oplysninger ifølge Persondataforordningens art. 6.1. (f). 

KATEGORIER OG INDHENTNING AF PERSONOPLYSNINGER

Vi indhenter alene de personoplysninger, som vi vurderer er nødvendige og relevante for det enkelte kundeforhold, og vi behandler derfor en række forskellige personoplysninger, herunder:

Hvis du vil lave en Click & Collect ordre:
Navn
E-mailadresse
Mobil tlf. (Kun hvis du ønsker informationer om din ordre på SMS)
Betalingsoplysninger

Hvis du vil oprette en brugerprofil (til ”Din Side”):
Navn
E-mail adresse
Kodeord
Mobil tlf. (Kun hvis du ønsker informationer om dine ordrer på SMS)
Fødselsdag (Kun hvis du ønsker særlige fødselsdags tilbud)
Din favoritbutik (Så vi kan sende relevante tilbud fra butikken)

Hvis du vil lave en Digital eksporterklæring:
Navn
Adresse
Postnummer/By
Statsborgerskab
Pas nummer og/eller kørekortnummer
E-mail adresse
Kodeord
Mobil tlf. (Kun hvis du ønsker informationer om dine ordrer på SMS)
Fødselsdag (Kun hvis du ønsker særlige fødselsdags tilbud)
Din favoritbutik (Så vi kan sende relevante tilbud eller servicemeddelelser fra butikken)

Derudover indhenter vi andre oplysninger såsom ordreoversigt, afhentningssted, afhentningstidspunkt og lignende. 

OPBEVARING AF PERSONOPLYSNINGER 

Vi opbevarer personoplysninger så længe det er nødvendigt, for at vi kan opfylde de formål, der er årsagen til vores indsamling af oplysningerne. Det betyder, at vi som udgangspunkt opbevarer dine personoplysninger, så længe du er kunde hos os. 

Derfor opbevarer vi som udgangspunkt ikke personoplysninger længere en nødvendigt, efter din ordre er gennemført, eller når du er ophørt som kunde hos os, medmindre vi som følge af lovmæssige forpligtelser skal opbevare personoplysningerne i længere tid, som for eksempel i henhold til Handelsgesetzbuch og Abgabenordnung, hvorefter vi som tysk selskab skal opbevare visse oplysninger i op til 10 år. 

Vedrørende digitale eksporterklæringer vil vi senest tre år efter din seneste benyttelse af en sådan sende dig en påmindelsesmail, om du fortsat ønsker at bevare din digitale eksporterklæring. Ønsker du ikke dette, eller modtager vi ikke svar på vores påmindelsesmail, sletter vi din digitale eksporterklæring. 

Såfremt du har givet samtykke til at modtage e-mails med informationer omkring events, kampagner og konkurrencer samt e-mails med tilbud og anden markedsføring fra os, og du sletter din profil i systemet eller tilbagekalder samtykket, kan vi i overensstemmelse med markedsføringsloven opbevare samtykket i 2 år herefter. 

VIDEREGIVELSE AF PERSONOPLYSNINGER

Vi vil i visse tilfælde videregive eller overlade dine personoplysninger til eksterne modtagere, herunder til:
o Offentlige instanser, for eksempel til det tyske Finanzamt eller lignende. 
o Eksterne databehandlere indenfor EU vedrørende marketing, hosting og support af vores IT-systemer. 
o Databehandlere der yder service til os vedrørende intern databehandling for at optimere vores webshop og lignende. 
o Revisorer og andre rådgivere. 
Vi overfører kun personoplysninger til eksterne databehandlere, som vi har indgået en skriftlig databehandleraftale med, og som derfor alene må behandle dine personoplysninger efter vores instruks og under efterlevelse af persondataforordningens krav. Til dette formål benytter vi blandt andet standardkontrakter godkendt af Datatilsynet, for at sikre tilstrækkelig beskyttelse af dine personoplysninger og rettigheder.
Når vi deler dine personoplysninger med eksterne, der fungerer som uafhængige dataansvarlige, tilstræber vi ligeledes at sikre, at disse oplysninger alene anvendes til det aftalte formål og i henhold til persondataforordningens krav.

STATISTIK, MV. 

Dine oplysninger kan blive brugt internt i Fleggaard til statistiske formål og for at vurdere kunders geografiske placering samt andre servicerelaterede måleparametre. Resultaterne vil dog altid forblive interne, og holdes fortrolige for tredjepart. 

Vi kan dog i den forbindelse benytte eksterne databehandlere, der på vores vegne og udelukkende efter vores instruks, forædler, profilerer og samkører data om for eksempel din adfærd på vores webshop. Dette kan eventuelt bruges til at profilere din produkt interesse, så vi har muligheden for at målrette vores annoncering.  

Du kan til enhver tid gøre indsigelse om vores brug af din data til statistik, mv., hvorefter vi vil ophøre med det og slette den data, vi har om dig. 

COOKIES 

Brug af Cookies anvendes for at huske dine indstillinger samt varekurv i webshoppen. Du kan dog til enhver tid selv vælge at slette disse i din webbrowsers indstilling. Du kan finde et link til vores cookieinformation nederst på vores hjemmeside www.fleggaard.dk. 

DINE RETTIGHEDER 

Du har en række rettigheder i forbindelse med vores behandling af dine personoplysninger. Hvis du ønsker at gøre brug af disse rettigheder, er du altid velkommen til at kontakte os. Dine rettigheder fremgår af Persondataforordningen, og består af følgende:

Retten til at se oplysninger (indsigtsret)
Du har ret til at få indsigt i, hvilke personoplysninger vi behandler om dig, hvad vores formål med behandlingen er, hvor vi har indhentet dem og hvem vi evt. videresender dem til. 

Retten til berigtigelse (rettelse)
Du har ret til at få urigtige oplysninger om dig selv rettet. 

Retten til sletning
I særlige tilfælde har du ret til at få slettet oplysninger om dig, inden tidspunktet for vores almindelige generelle sletning indtræffer. 

Retten til begrænsning af behandling
Du har i visse tilfælde ret til at få behandlingen af dine personoplysninger begrænset. Hvis du har ret til at få begrænset behandlingen, må vi fremover kun behandle oplysningerne – bortset fra opbevaring – med dit samtykke, eller med henblik på at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares.

Retten til indsigelse
Du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger. 

Retten til at transmittere oplysninger (dataportabilitet)
Du har i visse tilfælde ret til at modtage dine personoplysninger i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format samt at få overført disse personoplysninger fra én dataansvarlig til en anden uden hindring.
Du kan læse mere om dine rettigheder her: www.datatilsynet.dk/media/6893/registreredes-rettigheder.pdf

KLAGEADGANG

Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler dine personoplysninger på. Du kan indgive din klage på www.datatilsynet.dk/generelt-om-databeskyttelse/klage-til-datatilsynet/ eller via følgende kontaktoplysninger: 

Datatilsynet 
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby

VERSION
Denne persondatapolitik er senest opdateret den 10. december 2020. 

Spar besværetHurtig indkøbBestil hjemmefraPakket og klar
Få ekstraordinære tilbud ved at
tilmelde dig Fleggaards nyhedsbrev
Nyhedsbrev tilbudNyhedsbrev tilbudNyhedsbrev tilbudNyhedsbrev tilbud