Din indkøbsvogn (0 varer)
Fleggaard
Lørdag 7/11, kl. 17:00
Din indkøbsvogn er tom
SubtotalDKK 0,00
PakkegebyrDKK 0,00
TotalDKK 0,00

Spar tid ved at tilføje varer, der er relateret til din nuværende kurv

    required name=query
    • [popup_select_shop]
    • [popup_create_user]
    • [popup_show_sortiment]

    Vælg den Fleggaard butik hvor du vil afhente dine varer

    For at vi kan vise dig det rigtige udvalg, skal du vælge hvilken Fleggaard butik du vil handle i.

    [place_krusaa-padborg]
    3
    4
    5
    8
    [place_mollehus_tonder_saed]
    1
    2
    [place_fehmern]
    7
    8

    Click&Collect

    I de viste butikker er det muligt at lave en Click & Collect bestilling.

    Bestil hjemmefra og afhent din bestilling på det ønskede afhentningssted.
    For at se sortimentet i de øvrige butikker, skal du blot klikke på "Se butikkernes sortiment" øverst, og vælge den pågældende butik.

    Digital eksporterklæring

    Vælg den Fleggaard butik du ønsker at se butikssortiment

    For at vi kan vise dig det rigtige udvalg, skal du vælge hvilken Fleggaard butik du vil handle i.

    [place_krusaa-padborg]
    3
    4
    5
    8
    [place_mollehus_tonder_saed]
    1
    2
    [place_fehmern]
    7
    8

    Bemærk: Det er ikke muligt at lave Click&Collect ordrer i alle butikker. Det vil stadig være muligt at handle i butikken som normalt.

    Huskeliste
    Huskeliste
    Huskelisten er tom
    Her kan du printe din huskelisteHer kan du printe din huskelisteUdskriv denne liste og tag den med
    på din indkøbstur hos Fleggaard...
    VarerDKKAntal
    Indkøbsvogn
    Subtotal DKK 0,00
    Total DKK 0,00
    Heraf moms DKK 0,00
    Din indkøbsvogn er tom.
    Fleggaard - Lige over grænsen •

    Information om behandling af personoplysninger hos Fleggaard GmbH


    GENERELT

    Vi prioriterer sikkerheden af personoplysninger højt, og behandler disse oplysninger i overensstemmelse med vores interne sikkerhedsprocedurer og de til enhver tid gældende lovkrav, herunder Persondataforordningen (Forordning (EU) 2016/679) og Databeskyttelsesloven (Lov nr. 502 af 23/05/2018).

    DATAANSVARLIG OG KONTAKTOPLYSNINGER

    Fleggaard GmbH er dataansvarlig for behandlingen af de personoplysninger, som vi indhenter fra dig. Har du spørgsmål, bemærkninger eller ønsker du at gøre brug af dine rettigheder som beskrevet yderligere nedenfor, kan du kontakte os via følgende kontaktoplysninger:

    Fleggaard GmbH
    Industrieweg 27
    24955 Harrislee, Tyskland 
    Telefon +45 72303880

    FORMÅLET MED VORES BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER

    Personoplysninger er enhver type af information, der kan bruges til at identificere en person, såsom navn, adresse, e-mail o.lign. For at kunne drive vores virksomhed har vi et naturligt behov for at behandle en række personoplysninger om dig som kunde, da vi uden disse grundlæggende oplysninger ikke ville kunne betjene dig. Som led i vores virksomhed anmoder vi derfor om udvalgte personoplysninger fra dig, når du ønsker at placere en ordre.
    Det står dig altid frit for, om du ønsker at give os de efterspurgte oplysninger. Du skal blot være opmærksom på, at vi muligvis ikke kan betjene dig, hvis vi ikke modtager de efterspurgte personoplysninger.
    Vi indhenter alene de oplysninger, vi skønner nødvendige for den enkelte kunde. Vores behandling af personoplysninger sker til følgende formål: 
    - Afgivelsen af en varebestilling
    - Generel kundeservice og eventuel administration af din brugerprofil
    - Udsendelse af nyhedsbreve, tilbud og øvrigt markedsføringsmateriale, hvis du har givet dit aktive samtykke hertil
    - Drift og optimering af vores webshop
    - Statistiske formål (i anonymiseret form)
    - Vores efterlevelse af de til enhver tid gældende lovkrav, herunder vedrørende bogføring

    RETSGRUNDLAGET FOR VORES BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER

    Vi behandler dine personoplysninger, når vi har et lovligt grundlag til at gøre det. Dette grundlag afhænger af den konkrete sammenhæng vi behandler oplysningerne i. Det kan for eksempel være i ét eller flere af følgende tilfælde:
    - Nødvendig behandling af hensyn til gennemførelse af foranstaltninger i forbindelse med din placering af en ordre ifølge Persondataforordningens art. 6.1. (b)
    - Vi skal overholde en retlig forpligtelse ifølge Persondataforordningens art. 6.1. (c) blandt andet som følge af bogføringslovgivning og markedsføringslovgivning. 
    - Vi forfølger vores legitime interesser i at kunne administrere dine oplysninger ifølge Persondataforordningens art. 6.1. (f). 

    KATEGORIER OG INDHENTNING AF PERSONOPLYSNINGER

    Vi indhenter alene de personoplysninger, som vi vurderer er nødvendige og relevante for det enkelte kundeforhold, og vi behandler derfor en række forskellige personoplysninger, herunder:

    Hvis du vil lave en Click & Collect ordre:
    Navn
    E-mailadresse
    Mobil tlf. (Kun hvis du ønsker informationer om din ordre på SMS)
    Betalingsoplysninger

    Hvis du vil oprette en brugerprofil (til ”Din Side”):
    Navn
    E-mail adresse
    Kodeord
    Mobil tlf. (Kun hvis du ønsker informationer om dine ordrer på SMS)
    Fødselsdag (Kun hvis du ønsker særlige fødselsdags tilbud)
    Din favoritbutik (Så vi kan sende relevante tilbud fra butikken)

    Hvis du vil lave en Digital eksporterklæring:
    Navn
    Adresse
    Postnummer/By
    Statsborgerskab
    Pas nummer og/eller kørekortnummer
    E-mail adresse
    Kodeord
    Mobil tlf. (Kun hvis du ønsker informationer om dine ordrer på SMS)
    Fødselsdag (Kun hvis du ønsker særlige fødselsdags tilbud)
    Din favoritbutik (Så vi kan sende relevante tilbud eller servicemeddelelser fra butikken)

    Derudover indhenter vi andre oplysninger såsom ordreoversigt, afhentningssted, afhentningstidspunkt og lignende. 

    OPBEVARING AF PERSONOPLYSNINGER 

    Vi opbevarer personoplysninger så længe det er nødvendigt, for at vi kan opfylde de formål, der er årsagen til vores indsamling af oplysningerne. Det betyder, at vi som udgangspunkt opbevarer dine personoplysninger, så længe du er kunde hos os. 

    Derfor opbevarer vi som udgangspunkt ikke personoplysninger længere en nødvendigt, efter din ordre er gennemført, eller når du er ophørt som kunde hos os, medmindre vi som følge af lovmæssige forpligtelser skal opbevare personoplysningerne i længere tid, som for eksempel i henhold til Handelsgesetzbuch og Abgabenordnung, hvorefter vi som tysk selskab skal opbevare visse oplysninger i op til 10 år. 

    Vedrørende digitale eksporterklæringer vil vi senest tre år efter din seneste benyttelse af en sådan sende dig en påmindelsesmail, om du fortsat ønsker at bevare din digitale eksporterklæring. Ønsker du ikke dette, eller modtager vi ikke svar på vores påmindelsesmail, sletter vi din digitale eksporterklæring. 

    Såfremt du har givet samtykke til at modtage e-mails med informationer omkring events, kampagner og konkurrencer samt e-mails med tilbud og anden markedsføring fra os, og du sletter din profil i systemet eller tilbagekalder samtykket, kan vi i overensstemmelse med markedsføringsloven opbevare samtykket i 2 år herefter. 

    VIDEREGIVELSE AF PERSONOPLYSNINGER

    Vi vil i visse tilfælde videregive eller overlade dine personoplysninger til eksterne modtagere, herunder til:
    o Offentlige instanser, for eksempel til det tyske Finanzamt eller lignende. 
    o Eksterne databehandlere indenfor EU vedrørende marketing, hosting og support af vores IT-systemer. 
    o Databehandlere der yder service til os vedrørende intern databehandling for at optimere vores webshop og lignende. 
    o Revisorer og andre rådgivere. 
    Vi overfører kun personoplysninger til eksterne databehandlere, som vi har indgået en skriftlig databehandleraftale med, og som derfor alene må behandle dine personoplysninger efter vores instruks og under efterlevelse af persondataforordningens krav. Til dette formål benytter vi blandt andet standardkontrakter godkendt af Datatilsynet, for at sikre tilstrækkelig beskyttelse af dine personoplysninger og rettigheder.
    Når vi deler dine personoplysninger med eksterne, der fungerer som uafhængige dataansvarlige, tilstræber vi ligeledes at sikre, at disse oplysninger alene anvendes til det aftalte formål og i henhold til persondataforordningens krav.

    STATISTIK, MV. 

    Dine oplysninger kan blive brugt internt i Fleggaard til statistiske formål og for at vurdere kunders geografiske placering samt andre servicerelaterede måleparametre. Resultaterne vil dog altid forblive interne, og holdes fortrolige for tredjepart. 

    Vi kan dog i den forbindelse benytte eksterne databehandlere, der på vores vegne og udelukkende efter vores instruks, forædler, profilerer og samkører data om for eksempel din adfærd på vores webshop. Dette kan eventuelt bruges til at profilere din produkt interesse, så vi har muligheden for at målrette vores annoncering.  

    Du kan til enhver tid gøre indsigelse om vores brug af din data til statistik, mv., hvorefter vi vil ophøre med det og slette den data, vi har om dig. 

    COOKIES 

    Brug af Cookies anvendes for at huske dine indstillinger samt varekurv i webshoppen. Du kan dog til enhver tid selv vælge at slette disse i din webbrowsers indstilling. Du kan finde et link til vores cookieinformation nederst på vores hjemmeside www.fleggaard.dk. 

    DINE RETTIGHEDER 

    Du har en række rettigheder i forbindelse med vores behandling af dine personoplysninger. Hvis du ønsker at gøre brug af disse rettigheder, er du altid velkommen til at kontakte os. Dine rettigheder fremgår af Persondataforordningen, og består af følgende:

    Retten til at se oplysninger (indsigtsret)
    Du har ret til at få indsigt i, hvilke personoplysninger vi behandler om dig, hvad vores formål med behandlingen er, hvor vi har indhentet dem og hvem vi evt. videresender dem til. 

    Retten til berigtigelse (rettelse)
    Du har ret til at få urigtige oplysninger om dig selv rettet. 

    Retten til sletning
    I særlige tilfælde har du ret til at få slettet oplysninger om dig, inden tidspunktet for vores almindelige generelle sletning indtræffer. 

    Retten til begrænsning af behandling
    Du har i visse tilfælde ret til at få behandlingen af dine personoplysninger begrænset. Hvis du har ret til at få begrænset behandlingen, må vi fremover kun behandle oplysningerne – bortset fra opbevaring – med dit samtykke, eller med henblik på at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares.

    Retten til indsigelse
    Du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger. 

    Retten til at transmittere oplysninger (dataportabilitet)
    Du har i visse tilfælde ret til at modtage dine personoplysninger i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format samt at få overført disse personoplysninger fra én dataansvarlig til en anden uden hindring.
    Du kan læse mere om dine rettigheder her: www.datatilsynet.dk/media/6893/registreredes-rettigheder.pdf

    KLAGEADGANG

    Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler dine personoplysninger på. Du kan indgive din klage på www.datatilsynet.dk/generelt-om-databeskyttelse/klage-til-datatilsynet/ eller via følgende kontaktoplysninger: 

    Datatilsynet 
    Carl Jacobsens Vej 35
    2500 Valby

    VERSION
    Denne persondatapolitik er senest opdateret den 10. december 2020. 

    Spar besværetHurtig indkøbBestil hjemmefraPakket og klar
    Få ekstraordinære tilbud ved at
    tilmelde dig Fleggaards nyhedsbrev
    Nyhedsbrev tilbudNyhedsbrev tilbudNyhedsbrev tilbudNyhedsbrev tilbud
    Vi støtter KNÆKCANCER
    Du kan læse mere på den tyske informationsside fra Slesvig Holsten - klik her >Se den aktuelle danske rejsevejledning - klik her >Mundbind er påbudt i butikkerne - klik her >
    ved bestilling inden kl. {{cutoff}}